حسن زاده, پریسا, اسفندیاری مقدم, علیرضا, سهیلی, فرامرز, موسوی چلک, افشین. (1396). هم نویسندگی و رابطه بین نفوذ اجتماعی و میزان کارایی و بهره وری پژوهشگران حوزه نارسائی مزمن قلب و عروق. پژوهش نامه علم سنجی, (), -.
پریسا حسن زاده; علیرضا اسفندیاری مقدم; فرامرز سهیلی; افشین موسوی چلک. "هم نویسندگی و رابطه بین نفوذ اجتماعی و میزان کارایی و بهره وری پژوهشگران حوزه نارسائی مزمن قلب و عروق". پژوهش نامه علم سنجی, , , 1396, -.
حسن زاده, پریسا, اسفندیاری مقدم, علیرضا, سهیلی, فرامرز, موسوی چلک, افشین. (1396). 'هم نویسندگی و رابطه بین نفوذ اجتماعی و میزان کارایی و بهره وری پژوهشگران حوزه نارسائی مزمن قلب و عروق', پژوهش نامه علم سنجی, (), pp. -.
حسن زاده, پریسا, اسفندیاری مقدم, علیرضا, سهیلی, فرامرز, موسوی چلک, افشین. هم نویسندگی و رابطه بین نفوذ اجتماعی و میزان کارایی و بهره وری پژوهشگران حوزه نارسائی مزمن قلب و عروق. پژوهش نامه علم سنجی, 1396; (): -.
هم نویسندگی و رابطه بین نفوذ اجتماعی و میزان کارایی و بهره وری پژوهشگران حوزه نارسائی مزمن قلب و عروق
1گروه علم اطلاعات و دانش شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان
2دانشیار گروه علم اطلاعات و دانش شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد همدان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آباد کتول
3گروه علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه پیام نور
4استادیار/دانشگاه پیام نور
چکیده
هدف: هدف پژوهش حاضر تعیین رابطه بین نفوذ اجتماعی و میزان کارایی و بهره وری درشبکه هم نویسندگی پژوهشگران حوزه نارسائی مزمن قلب و عروق. روششناسی: این پژوهش، که از نوع کاربردی به شمار میرود، با استفاده از روشهای علم و تحلیل شبکه اجتماعی انجام شده است. مدرکی که با موضوع «نارسایی مزمن قلب» به زبان انگلیسی، در بازۀ زمانی 2000 تا 2015، در وبگاه علوم نمایه شده اند جامعه این پژوهش می باشند. برای تجزیه و تحلیل از نرم افزارهای بایب اکسل، یو.سی.آی.نت و ووز- یورو و اس.پی.اس. اس استفاده شد. یافتهها: یافتهها نشان داده که آنکر اس.دی هم پرکارترین، پراستنادترین و تاثیرگذارترین پژوهشگر حوزه نارسائی مزمن قلب میباشد بیشرین همکاری علمی بین پژوهشگران کشورهای آمریکا و ایتالیا وجود دارد. همچنین یافته ها نشان داد بین نمره مرکزیت رتبه و بینابینی پژوهشگران و میزان بهره وری و کارایی آنها رابطه معنیداری وجود دارد. نتیجهگیری: نتایج نشان داد پژوهشگرانی که از دارای شاخصهای مرکزیت رتبه و بینابینی بالایی بودند از نظر بهرهوری و کارایی در وضعیت خوبی قرار دارند و این نشاندهنده آن است که همکاری گروهی و تشکیل تیم های پژوهشی سبب افزایش بهرهوری و کارآیی پژوهشگران میشود.